Beställ broschyr

Utbildning

Det gör skillnad för dig!

 

Plugga Engelska

Sport, Kropp & Drive

Kommunikation

Engelska på Hawaii Pacific University

En unik möjlighet att uppleva det amerikanska universitetslivet som student på Hawaii Pacific University. Du får inspirerande undervisning av kompetenta lärare i Engelska samt Hawaiis natur, kultur & historia. Målet är att du ska förbättra dina kunskaper i engelska, oavsett dina förkunskaper, och få en större inblick i amerikansk och hawaiiansk kultur och livsstil.


Lokala lärare undervisar på universitetet måndag till torsdag, förlagt på förmiddagarna under cirka 4-5 timmar. Undervisningen är en blandning av allt ifrån diskussioner och skrivuppgifter till workshops och utflykter. Allt för att göra undervisningen så lustfylld och spännande som möjligt. Du kommer att få träffa kvalificerade utbytesstudenter, lära dig om landet, debattera, dansa Hawaiian Hula, studera aktuella ämnen, kulturförståelse, historia och geografi. Samtidigt som du förbättrar dina språkkunskaper.


Då du blir en del av Hawaiis vardagsliv och universitetssfär kommer du, utöver undervisningen, att träna din engelska i vardagligt tal, höja ditt språkliga självförtroende och känna dig säkrare på att använda engelska. Det blir garanterat en rolig, lärorik och oförglömlig upplevelse! När du deltagit i minst 90 % av undervisningen erhåller du ett kursbevis, som är perfekt att använda i ditt CV. Genom en resa med undervisning stärker du dina möjligheter på hemmaplan.

 

Det går mer än 8000 studerande på Hawaii Pacific University (HPU) som är ett privat universitet av mycket hög standard. HPU är ett av de universitet i USA som har störst sammansättning av studenter från olika platser – de studerande kommer från över 50 olika amerikanska stater och mer än 100 länder. HPU grundlades 1965 och är känt för sitt starka akademiska fokus, små klasstorlekar och stort fokus på den enskilde eleven. Läs gärna mer om Hawaii Pacific University på www.hpu.edu/

 

Plugga Engelska på följande 3 resor: Hawaii Sommar, Hawaii och USA samt USA Rundresa

universitetslivet som student på Hawaii Pacific University
HAW_shcoolbus

Sport, Kropp & Personligt Drive

En välfungerande kropp är viktigt för vårt välbefinnande, vår energi och våra relationer till andra människor. I denna kurs kopplar vi samman träning, kost och självutveckling med syftet att ge dig insikt och kunskap om hur du kan göra en stor skillnad själv. Du får en god förståelse för hur fysisk aktivitet, rörelseglädje, livsstil och hälsa har betydelse för din motivation, engagemang och energi i vardagen.

 

Du lär dig om kroppens uppbyggnad och funktioner samt hur olika träningsformer påverkar oss. Du kommer också att lära dig om olika former av skadeförebyggande åtgärder och hur du sammansätter ditt eget träningsprogram. I lektionerna om näringslära ingår hur du bäst planerar och beräknar din kost utifrån personliga mål, oavsett om det handlar om att få mer energi, nyttigare levnadsvanor eller att bli starkare.

Den personliga utvecklingen riktar sig mot att du ska hitta dina starka sidor, framtidsmål och få fokus på vad som är viktigast för just dig. Vi vill inspirera dig till nytänkande och ge dig mod att fatta viktiga beslut inför framtiden. Målet är att du kommer hem med förnyad energi, motivationen på topp och självklart att du har haft en helt fantastiskt resa med otroliga reseupplevelser och härlig gemenskap!

Sport, Kropp och Personligt Drive finns på Jorden Runt och våra resor till Hawaii och USA USA och Hawaii och USA Rundresa. Självfallet använder vi aktivt destinationernas fantastiska natur och möjligheter i undervisningen. Vi erbjuder 40-60 timmars undervisning i Sport, Kropp & Personligt Drive fördelat på 2-3 veckor på resorna (se den specifika resan). 
 

utbildning i Sport, Kropp & Personligt Drive
HAW_sportundervisning

Kommunikation & Personlig Utveckling

En god kommunikation är grundläggande för all samexistens med andra människor och har en avgörande betydelse för ditt liv och dina möjligheter. Att du är trygg i dig själv och säker i dina handlingar är mycket betydelsefullt både under utbildning, arbete och i sociala sammanhang.

Kan du tänka dig att bli bättre på att argumentera för dina synpunkter, få inblick i andras uppfattningar om dig och märka att folk verkligen lyssnar och respekterar dig när du talar?
 

Kursen Kommunikation & Personlig Utveckling ger dig tekniker och praktiska redskap som kommer att vara ovärderliga för att stärka dig framöver. Du blir bättre på att uttrycka dig själv och din mening, ge och ta kritik, tala inför grupper och att målmedvetet sträva efter exempelvis drömjobbet eller personliga mål.


Med personlig utveckling hittar du dina starka sidor, framtidsmål och får fokus på vad som är viktigt för just dig. Vi vill inspirera dig till nytänkande, egoboost, framåtanda och redskap för att ta de rätta besluten i ditt liv.

Kommunikation & Personlig Utveckling kan du få på följande resor: Jorden Runt och Maldiverna & Sri Lanka.

Kommunikation & Personlig Utveckling
Kursen Kommunikation & Personlig Utveckling ger dig tekniker
Dansk Studie Center
Tlf. +45 4817 1060
info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2019